Битови газови инсталации

Posted by  
10-02-2020
0

Какви са предимствата на газификацията за дома?

Природният газ е един от най-ефективните източници на енергия за отопление и топла вода. Благодарение на съвременните уреди и правилното проектиране газифицирането е удобно, безопасно и икономично решение. Цената на първоначалната инвестиция е не много по-голяма от тази за оборудване с климатици, но възвръщаемостта ѝ във времето много по-добра. Предлага топлина и постоянно наличие на топла вода, както и захранване на уредите за готвене. Идеален избор е за апартаменти и къщи, предлагайки най-икономичния разход, в сравнение с останалите енергоизточници.

Отоплението с парно на газ е екологично – не замърсява околната среда с вредни емисии, не отделя сажди, миризми и прах. С него лесно ще поддържате оптимална температура у дома, като държите бюджета си в норма. За по-голяма енергоефективност се управлява с помощта на термостат. Позволява настройка по време и температура, включително и дистанционно от смартфон.

Какви видове котли има за домашно парно на газ?

Изборът на подходящ котел при инсталирането на системата е от огромно значение. От неговите параметри зависи намаляването на разходите Ви, както и ефективното отопляване на цялата площ. Съществуват два основни вида – кондензни и конвенционални. Днес първите са предпочитано решение, като по-ефективни и екологично издържани.

Кондензни котли

Този вид използват кондензна технология, при която горещите пари отделени при подгряването се охлаждат във вторичен топлообменнник и по този начин кондензират. Кондензатът – под висока температура – се връща обратно в системата и по този начин повишава полезното ѝ действие до 15%. Благодарение на утилизацията на отпадните продукти се намалява разходът на гориво и се постига икономичен режим на работа.

Двуконтурни и едноконтурни котли

Двуконтурните предлагат възможност за подгряване на битоеа гореща вода (БГВ) едновременно с отоплителна функция. Едноконтурните от своя страна се използват единствено за отопление. Те са добър избор, ако използвате бойлер за БГВ и не планирате да инвестирате в преустройство на съоръженията и инсталацията за гореща вода.

Марки, с които работим:

- Airfel

- Alarko Carrier

- Amax gas

- BIASI

- BOSCH

- Ferroli

- Termet

- Termomax

- Viessmann

- Wolf


Какви видове системи изграждаме?

Енергийни системи Сандански е фирма, която специализира в изграждането на различни системи за газификация:

1. Природен газ

Изграждаме инсталации с мощност и регулиране на топлинното натоварване, подходящи за площта за жилището. Разчитайте на професионално съставен проект и прецизно изчисление на необходимите параметри на инсталацията, съобразени с факторите на външната среда и степента на топлоизолация на жилището.

Извършваме внос на необходимите съоръжения, монтаж и свързване в цялостна отоплителна мрежа. Предлагаме и цялостно изграждане на газопроводи за свързване с газоподаващата мрежа.

2. Пропан-бутан

Пропан-бутанът е предпочитан източник на енергия, заради по-ниската си цена за отопление. Ние изграждаме инсталации с бутилки или резервоари за пропан-бутан. Целият процес от поръчката, проектирането и доставката на необходимите материали, до въвеждането в експлоатация и изпитването, са наша грижа.


За изготвяне на оферта, (цялостна или частична) може да ни потърсите в официалната ни Фейсбук страница - Енергийни системи Сандански, или да позвъните на номер: 0876 996 926 - Н. Василев.

Коментари

Няма намерени мнения

Ново мнение