BOSCH - Инвенторен климатик Climate 8000 RAC

В наличност
1302

1.199,00 лв

Марка:
Climate 8000 RAC Вие искате да имате здравословен климат в жилището? Този високока чествен уред с лекота изпълнява Вашето желание. Идеалното решение за апартаменти, еднофамилни и многофамилни къщи Охлаждане: ErP-клас на енергийна ефективност A++, отопление: A+ Подобрено качество на въздуха...
+

Climate 8000 RAC

Вие искате да имате здравословен климат в жилището? Този високока чествен уред с лекота изпълнява Вашето желание.

  • Идеалното решение за апартаменти, еднофамилни и многофамилни къщи
  • Охлаждане: ErP-клас на енергийна ефективност A++, отопление: A+
  • Подобрено качество на въздуха чрез биофилтър и филтър с висока плътност

Climate 8000 RAC използва най-новата инверторна технология. Така той настройва автоматично своята мощност с актуалната необходимост. Това намалява до минимум консумацията на електричество. Функцията Eco, ниската консумация в режим на готов- ност и един таймер подпомагат допълнително спестяването на енергия.

При Climate 8000 RAC комфортът е от особено значение. Затова външният модул работи с ниско ниво на шума. Това означава: Вие можете да използвате режима с ниско ниво на шума и през нощта, без да безпокоите съседите.

С биофилтри и филтри с висока плътност, както и един ултра йонизатор Climate 8000 RAC подобрява качество на въздуха във Вашия дом. Чрез функцията Самопочистване се унищожават преминалите през филтъра вредни микроорга- низми и те не могат да се задържат и развият във филтъра. Резултатът? Здравословен климат в помещението.

С интуитивния дисплей може да управлявате безпроблемно уреда. За тази цел се предлагат многобройни функции за комфорт като на- пример Sleep Mode (Тих режим). Освен това многобройните предварителни настройки и автоматичните функции като модулиране на управлението на температурата или регулиране на въздушния поток Ви улесняват при обслуж ването.

RAC 7-1 OU
съдържа флуорсъдържащи парникови газове
2 kg
2088 kgCO2eq
4.176 tCO2eq
нехерметически затворено
R410A
48.4

И още