БУНКЕР ЗА ГОРИВО BURNIT

В наличност
5367

249,00 лв

Марка:
FH 300 Бункерът за пелети BURNiT 300 литра е едно професионално съоръжение, което допълва перфектно всеки един котел на пелети с външна горелка. Вместимостта от 300л. е средно голяма, на практика това са около 180кг. пелети Ø6-8мм. Това позволява при употреба на горелка до 40kW, само два пъти...
+

FH 300

Бункерът за пелети BURNiT 300 литра е едно професионално съоръжение, което допълва перфектно всеки един котел на пелети с външна горелка. Вместимостта от 300л. е средно голяма, на практика това са около 180кг. пелети Ø6-8мм. Това позволява при употреба на горелка до 40kW, само два пъти седмично дозареждане. Практически погледнато това си е едно голямо улеснение, собственикът на такъв бункер ще се възползва от екстрата да се отоплява с минимални физически усилия от своя страна.

Това е бункер с изчистен практичен инженерен дизайн, тип фуния. Имаме една здрава метална конструкция, поставена стабилно върхо четерите си крака. Монтажът е универсален, може да се инсталира както отдясно, така и отляво на горелката.
Съвременният бункер BURNiT 300л. е насочен към клиенти, които искат да притежават стабилно метално съоръжение, което да улесни правилното съхранение и да редуцира зареждането с пелети.

Със съвременният си инженерен дизайн, с постигнатите европейски стандарти за качество и с достъпните си цени, бункерите BURNiT 300л. са предпочитан продукт не само в България, но и в много други европейски и страни от региона. Над 60% от продукцията с марка BURNiT е за износ. Това и фактът, че заводът разполага с най-голямата реална сервизна мрежа в страната, прави продуктите с марка BURNiT желан и добър избор.


FH 500

Бункерът за пелети BURNiT FH-500 V2 е едно професионално съоръжение, което допълва перфектно всеки един котел на пелети с външна горелка. Едно от предимствата му е голямата вместимост от 500 литра, на практика това са 280-300кг. пелети Ø6-8мм. Това позволява при употреба на горелка до 40kW, само веднъж седмично дозареждане. Практически погледнато това си е едно голямо улеснение, собственикът на такъв бункер ще се възползва от екстрата да се отоплява с минимални физически усилия от своя страна.

Благодарение на прецизно изчисленият наклон на вътрешните насочващи плочи се намалява чувствително, минималното съдържимо количество на пелети за работа, на 15кг. Бункерът разполага с фиксиран улей, за тръбата на шнековия механизъм осигуряващ стабилността му по време на работа. Използването на пелети в бункера се извършва в реда, по който са изсипани в него. Бункерът притежава удобен капак за зареждане. В долната му част са заложени изключително практични ревизионни отвори, улесняващи изпразването и почистването на праха в него.
Допълнителна екстра е, това че практичният инженерен дизайн позволява универсален монтаж на бункера, от лявата или дясната страна на котела.

Съвременният бункер BURNiT FH-500 V2 е насочен към клиенти, които искат да притежават стабилно метално съоръжение, което да улесни правилното съхранение и да редуцира зареждането с пелети.

Със съвременният си инженерен дизайн, с постигнатите европейски стандарти за качество и с достъпните си цени, бункерите BurnIt FH-500 V2 са предпочитан продукт не само в България, но и в много други европейски и страни от региона. Над 60% от продукцията с марка BurnIt е за износ. Това и фактът, че заводът разполага с най-голямата реална сервизна мрежа в страната, прави продуктите с марка BurnIt желан и добър избор.

И още