Климатик без външно тяло стенен инверторен Olimpia Splendid Unico Inverter 13 A+ HP

В наличност
1323

2.599,00 лв

Марка:
Първият и единствен климатик без външно тяло DC инверторна технология с двойно инверторен режим Мултифилтрираща система с електростатичен и активен карбонов филтър Клас А+ и ниска консумация на електроенергия Външно тяло? Не, благодаря! Olipmia Splendid е първата компания, достигнала до...
+
  • Първият и единствен климатик без външно тяло
  • DC инверторна технология с двойно инверторен режим
  • Мултифилтрираща система с електростатичен и активен карбонов филтър
  • Клас А+ и ниска консумация на електроенергия

Външно тяло? Не, благодаря!
Olipmia Splendid е първата компания, достигнала до извода, че елиминирането на външното тяло е важен фактор, а не само изискване на клиентите. Следвайки това убеждение още преди 10 години тя създава Unico - първия стенен климатик без външно тяло. Успехът на новия продукт расте година след година, като напълно удовлетворява изискванията
за мощност, лесен монтаж и стил. Липсата на външно тяло позволява и запазването на фасадите на сгради, които са паметници на културата. Монтажът е изключително лесен - всичко може да се направи от вътрешната страна на сградата, а функционалността - истинска технологична перла. Unico e продукт, съчетаващ висока ефективност и елегантност.

Инверторна технология
С Unico, Olimpia Splendid създаде първия климатик без външно тяло. Съвременните изисквания за ефективност и енергоспестяване наложиха нуждата от обогатяване на гамата с инверторни модели. За първи път DC иверторна технология се прилага да работи в системa без външно тяло и резултатите са забележителни - уникален дизайн, ниска консумация на електроенергия, безшумна работа. За разлика от конвенционалните модели (on-off), инверторната технология позволява по-бързо достигане и поддържане на желаната температура. Комфортът в помещението е постоянен, а отклоненията са сведени до минимум.

По-голяма ефективност и ниска консумация
DC инверторната технология оптимизира ефективността и намалява консумацията на електроенергия с 30%. Съотношението между отдадена и консумирана мощност е едно от най-добрите на пазара – енергиен клас АА.

Прецизна работа

Инверторната система постоянно контролира оборотите
на скоростта на инверторния компресор, за да гарантира оптимална работа, независимо от условията.

Работа при ниски външни температури

Unico Inverter DC е подходящ за работа в режим охлаждане дори и при -10?C външна температура, което го
прави отлично решение дори и за сървърни помещения.

Безшумна работа

Модел Unico Inverter 13 A+ HPОхлаждане Отопление
МощностkW2.82.7
КонсумацияkW0.60.8
Енергиен коефициент EER W/W3,1
Коефициент на преобразуване COP W/W 3.2
ТокA2,83,8
Допустими граници на външна температура°C DB-10~43-15~24
Тяло Вътрешно
Размери (Височина/ Дължина/ Широчина) mm902x506x229
Теглоkg39
Ниво на шум (H/Q)dB(A)33
Технически данни
Честота / Фаза /V/?/Hz230/1/50
ИзсушаванеI/h1,1
Хладилен агент R410A
ТермопомпаТермопомпен климатик. Благодарение на тази характеристика, можете да замените традиционното отопление в преходните сезони или да го подсилите.ЧИСТА СИСТЕМА 2Мултифилтрираща система, която комбинира електростатичен филтър (който улавя малки частици като пушек, прах, полени, животински косми и помага за предотвратяване на алергични реакции) с активен карбонов филтър (който елиминира лошите миризми и дезактивира вредни за здравето газове)Двойно инверторен режимТехнологията двойно инверторен режим е иновативен контролен алгоритъм за оптимизация на представянето когато тялото работи на 70% от заявката за термична мощност. Алгоритъмът позволява да се задоволи реалната термична заявка в 70% от общия работен диапазон с намалена консумация до 25% на традиционния UNICO INVERTER.

И още