MARELI Комбиниран котел на пелети в комплект с пелетна горелка и бункер

В наличност
951

4.500,00 лв

Марка:
Техническо описание Комбинираните котли от серията CB от Mareli се характеризират със здравата си конструкция от стомана, както и с висока ефективност както при работа с пелети, така и при използване на твърдо гориво. Тази ефективност се постига благодарение на специално разработена...
+

Техническо описание

Комбинираните котли от серията CB от Mareli се характеризират със здравата си конструкция от стомана, както и с висока ефективност както при работа с пелети, така и при използване на твърдо гориво. Тази ефективност се постига благодарение на специално разработена многопроходна конструкция на топлообменника. Наличието на две врати, позволява бързо и лесно превключване от едно гориво към друго.
Серията CB от комбинирани котли от Mareli има мощност от 24 kW до 48 kW, което ги прави идеални за всички случаи на използване. Котлите работят с горелки Mareli PB и SMB. Тяхната инсталация е проста, благодарение на две врати, които са взаимозаменяеми за секунди в зависимост от типа на горелката, който сте избрали. Плюс добавянето на сензори, които контролират процеса на горене, температурата на водата, както и димоотвеждащите газове, което е допълнителна гаранция за сигурността на продукта при работа. Наличието на прецизен термостат гарантира перфектен контрол на температурата във вашия дом. По принцип философията на нашата компания е да използваме авангардни технологии за производството на универсални продукти, които могат да работят във всяка ситуация и също така да бъдат лесни за инсталиране дори на съществуващи инсталации.
Серията CB от комбинирани котли от Mareli, отговаря на всички европейски стандарти и изисквания по отношение на околната среда. Благодарение на използването на иновативни технологии като 5-степенна модулация на горивото, продуктът постига много висока ефективност и ниски емисии на CO, отделяни в атмосферата. Всички продукти имат двугодишна пълна гаранция с възможност за удължаване *.
Независимо дали отоплявате вашия апартамент, къща или офис, винаги ще намерите продукт, който да отговаря на вашите нужди и бюджет - качеството е гарантирано и несравнимо. Екипът ни е напълно на разположение, за да ви посъветва във всяка ситуация.

Всеки продукт е тестван в съответствие с европейските стандарти за качество.

спецификация

мощност25 кВт
Отопляема зона500 m³
Размери988/530/641
Ефективност90%
горивоПелет / Дърво
ТипС водна риза

спецификация

мощност35 кВт
Отопляема зона700 м³
Размери1138/530/675
Ефективност90%
горивоПелет / Дърво
ТипС водна риза

спецификация

мощност35 кВт
Отопляема зона700 м³
Размери1138/530/675
Ефективност90%
горивоПелет / Дърво
ТипС водна риза
Ефективност

По-ниски
нива на консумация на енергия

Бърз червей
само за няколко минути

Нисък
разход на гориво за пелети

Топъл, удобен и уютен дом

Перфектен въздух и
топлинен комфорт

Загрейте целия дом с
една печка

Независима
битова гореща вода - бойлер

Прекрасен изглед на пламъка за
по-малко от 1 минута

Няма риск от
емисии на дим в помещението

Лесен за използване

Прост
контролен панел

Лесен за инсталиране на
всяко място

Бърз
старт

Работи с всички
пелети от A клас

Характеристика

Изградена за почти
автономна работа

Прецизен термостатен
контролер

Продукт в съответствие с
европейските регламенти

5-степенна
система за управление на горивото

Максимален
изход

Екологичен

Екологично
чисти

Ниски емисии в

експлоатация

Подобни продукти