MARELI Пелетна горелка SMB 35

В наличност
948

1.880,00 лв

Марка:
Пелетните горелки Марели от серията SMB са проектирани така, че да бъдат лесни и удобни за експлоатация. Използвали сме опита, който имаме, анализирали сме всяка обратна информация, която сме получили от нашите клиенти и сме разработили пелетна горелка, която да притежава най-важните качества...
+

  Пелетните горелки Марели от серията SMB са проектирани така, че да бъдат лесни и удобни за експлоатация. Използвали сме опита, който имаме, анализирали сме всяка обратна информация, която сме получили от нашите клиенти и сме разработили пелетна горелка, която да притежава най-важните качества за едно безпроблемно функциониране:

  - Произведена от висококачествена неръждаема жароустойчива стомана
  - Автоматиччно запалване с керамичен нагревател
  - Програмиращ се таймер в две часови зони в рамките на 24 часа
  - Връзка с прецизен стаен термостат, което гарантира перфектното регулиране на температурата във Вашия дом
  - Програмиране на автоматичен рестарт
  - Възможност за управление на 2 водни помпи
  - Възможност за управление на електрически трипътен винтил

  Производството на пелетни горелки от серията SMB отговаря на всички европейски стандарти. Благодарение на използването на иновативни технологии, както и на 5 степенното горивно модулиране, постигаме много висока ефективност. Всички продукти са с две години пълна гаранция, като съществува и опция за удължаване на гаранцията*.
  Независимо дали ще отоплявате Вашия апартамент, къща или офис, винаги ще намерите продукт, който да отговаря на нуждите Ви, а съотношението цена - качество е гарантирано и несравнимо. Нашият екип е изцяло на разположение за да Ви посъветва във всяка ситуация.
  Всеки наш продукт е тестван съгласно Европейските стандарти за качество.

И още