ЧУГУНЕН ДВУХОДОВ КОТЕЛ НА ТВЪРДО ГОРИВО С ВЕНТИЛАТОР SOLITHERM F

Не е наличен
975

1.900,00 лв

Описание Котел на твърдо гориво SOLITHERM F Чугунен котел на твърдо гориво SOLITHERM F e турски котел на твърдо гориво ( дърва и въглища ) с вентилатор. Вентилаторът на котела SOLITHERM F повишава притока на кислород в горивната камера и по този начин спомага за по-доброто изгаряне на...

Описание

Котел на твърдо гориво SOLITHERM F

Чугунен котел на твърдо гориво SOLITHERM F e турски котел на твърдо гориво ( дърва и въглища ) с вентилатор. Вентилаторът на котела SOLITHERM F повишава притока на кислород в горивната камера и по този начин спомага за по-доброто изгаряне на горивото. Котелът на твърдо гориво SOLITHERM F е подходящ вариант за отопление на вашата къща, вила, вашият склад или индустриално помещение.

Този модел котли имат висока устойчивост на корозия, дължаща се на гъвкава технология за леене, устойчивост на по-високи инсталационни налягания и дълъг живот

Всички аксесоари на чугунения котел SOLITHERM F, включително контролен панел и вентилатор, се транспортират като монтирани.

Допълнителен комплект за безопасност – При използване на комплект за безопасност котелът може да бъде свързан към затворени котелни инсталации, ако желаете.

Проектиран и произведен съгласно стандарта EN 303/5

С електронния контролен панел във вентилационните модули скоростта на вентилатора се регулира в зависимост от необходимата температура на котелната вода.

И още