Viessmann Стенен газов котел Vitodens 100-W - Made in Germany

В наличност
281

2.765,00 лв

Марка:
Изключително компактен стенен газов кондензен котел Ефективен и с дълъг живот благодарение на топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана Oбхват на модулацията до 1:6 Лесно за обслужване управление с осветен LCD-Touch дисплей Висок комфорт на топла вода Много лесен за сервизиране и...
+
  • Изключително компактен стенен газов кондензен котел
  • Ефективен и с дълъг живот благодарение на топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана
  • Oбхват на модулацията до 1:6
  • Лесно за обслужване управление с осветен LCD-Touch дисплей
  • Висок комфорт на топла вода
  • Много лесен за сервизиране и поддръжка
  • Клас на енергийна ефективност: A

Икономичен, компактен и тих

Vitodens 100-W е високоефективен стенен газов кондензен котел на изключително атрактивна цена и с безкомпромисното качество на Viessmann – Made in Germany. Без проблеми може да се постави в ниша в банята или складово помещение, да се окачи на стена в кухнята, над пералня и сушилня или просто на стена в хола. Благодарение на компактните си размери и елегенатен дизайн котелът се вписва хармонично в интериора на всяко жилище.

Обхватът на модулацията при Vitodens 100-W е 1:6. Това прави уредите много подходящи за отопление на малки жилища и добре изолирани сгради с ниско потребление на топлина. Допълнителните предимства за потребителите са минималните стартове на котлите, което значително намалява работния шум и същевременно увеличава живота на компонентите.


Топлообменник Inox-Radial

Както всички газови кондензни котли на Viessmann Vitodens 100-W са оборудвани с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана. Това техническо решение гарантира висока ефективност от 98% и се отличава с дълъг живот, надеждна и икономична работа с пълноценно използване на топлината от конденза.

За топлообменниците Inox-Radial Viessmann дава 10 години гаранция занеплътност причинена от корозия.

Inox-Radial-Heizflaeche.png

Touch-Display за по-висок комфорт

Управлението на стенните газови кондензни котли Vitodens 100-W е с нов осветен LCD-Touch дисплей, на който се настройва котела. Дисплеят ясно се вижда и в тъмни помещения, което допълнително улеснява потребителя и повишава комфорта на обслужване.

Display_882x496.png

Лесна поддръжка

Сервизирането на котела е изключително лесно и бързо: всички конструктивни компоненти са достъпни от фронталната страна на котела, не са необходими странични свободни пространства за сервизиране. Това спестява допълнително място в жилището.

Необходимите компоненти за инсталацията като разширителен съд, помпа и предпазни арматури са заводски вградени в котела.

Мощност (kW)4,7 до 34,9 kW
Коефициент на ефективност 98 % (Hs) / 109 (Hi)
Клас на енергийна ефективностenergieeffizienklasse.pngA
Горивоicon-gas.pngПрироден газ, втечнен газ
Област на приложениеicon-wohngebaeude.pngEдно и двуфамилни къщи, апаратменти, жилищни сгради, ново строителство и модернизиране
Обслужванеicons-vitotrol-app.gifЛеснo за обслужване управление с осветен LCD-Touch дисплей
Производство на битова гореща водаЕдноконтурни котли с допълнителен бойлер за висок комфорт на БГВ, до 35 kW се предлагат и като двуконтурни котли без нужда от допълнителен бойлер за лесно подгряване на топла вода
Други характеристикиМонтиране: на стена

? ?°?·?Ђ?µ?· ???° ???Ђ?????ѓ???‚?° Vitodens 100-W

Vitodens 100-W

Едноконтурен котел ТипB1HCB1HCB1HC
Двуконтурен котел Тип-B1KCB1KC
Отоплителна мощност (kW)
(kW)
4,7 – 19,0
4,3 – 17,4
4,7 – 26,0
4,3 – 23,8
5,9 - 34,9
5,4 - 32,1
Размери
Дължина х Ширина х Височина (mm)
350 x 400 x 700350 x 400 x 700350 x 400 x 700

Тегло
Едноконтурен котел (kg)

Двуконтурен котел (kg)

35

-

36

36

37

38

Клас на енергийна ефективностАААИ още