Vitodens 100-W - безкомпромисно качество "Made in Germany" и на атрактивна промоционална цена: 10% отстъпка до края на март 2021 г.

Не е наличен
1222

Свържете се с нас за цена

Vitodens 100-W е високоефективен стенен газов кондензен котел с безкомпромисното качество на Viessmann – Произведен в Германия. Сега и на атрактивна цена с 10% остстъпка само до края на месец март 2021 г. Благодарение на компактните си размери и елеганатен дизайн котелът се вписва хармонично в...

Vitodens 100-W е високоефективен стенен газов кондензен котел с безкомпромисното качество на Viessmann – Произведен в Германия. Сега и на атрактивна цена с 10% остстъпка само до края на месец март 2021 г.

Благодарение на компактните си размери и елеганатен дизайн котелът се вписва хармонично в интериора на всяко жилище. Без проблеми котелът може да се постави в ниша в банята или складово помещение, да се окачи на стена в кухнята, над пералня и сушилня или просто на стена в хола.

Котлите Vitodens 100-W са с ниска долна граница на отоплителната мощност, което ги прави много подходящи за отопление на малки жилища и добре изолирани сгради с ниско потребление на топлина. Допълнителните предимства за потребителите са минималните стартове на котлите, което значително намалява работния шум и същевременно увеличава живота на компонентите.

Както всички кондензни котли на Viessmann и Vitodens 100-W са оборудвани с топлообменник Inox-Radial от неръждаема стомана. Това техническо решение гарантира висока ефективност и се отличава с дълъг живот, надеждна и икономична работа с пълноценно използване на топлината от конденз

И още